måndag 24 mars 2014

Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer

 Visar bild.JPG
Bella flyttar från sin mamma i det varma Phoenix till sin pappa i det ständigt regniga och mulna Forks. Hon färväntar sig inte mycket när hon flyttar in i sin pappa Charlies hus där hon är tvungen att dela badrum med honom. Under lunchen i skolan sätter sig Bella i samma bord som Jessica, en flicka som hon har matte med. Bella märker nästan genast de fem mystiska och onaturligt vackra personerna som sitter för sig själva i ett hörn av matsalen. Speciellt den ena. Jessica förklarar att han heter Edward, men att det verkar som att ingen duger åt honom. Bella blir genast intresserad.
     Men Edward beter sig konstigt mot Bella, ena dagen verkar han avsky henne, andra dagen pratar han som om inget skulle ha hänt. Men efter att en bil närapå mosar Bella på skolans parkering förändras allt. Plötsligt är Edward blixtsnabbt där och trycker undan bilen med en enorm kraft.
     Onaturligt snabb, stark och vacker. Bella har en teori om vad Edward är. En teori som visar sig vara sann, och som kommer göra Edwards och Bellas förhållande livsfarligt.
     Om jag kunde drömma är en fantastisk, bästsäljande bok som är den första i en serie med fyra böcker. Det är en av de bästa böckerna jag läst och jag rekommenderar den starkt åt alla tonåringar/ungdomar där ute :D
LÄS DEN!!!!!!